Käyttökohteet

Tankkiautot

Eräissä Euroopan maissa säiliökuljetusten osuus on jopa yli 80%. Säiliökuljetukset ovat yksi painon kannalta herkimmistä alueista ja joissakin tapauksissa investointi maksaa itsensä takaisin jo alle vuodessa.

Koska Alcoan vanteet ovat taottuja, ne ovat erittäin lujia ja iskunkestäviä. Vaarallisten aineiden kuljetuksissa tämä tuo arvokasta lisäturvaa.

Kappaletavara

Kuljetettaessa keveitä elintarvikkeita Alcoan vanteet sallivat hyötykuorman lisäämisen sadoilla kiloilla.

Säännöllisessä ajossa matkojen määrä vähenee, jolloin tuottavuus kasvaa.

Vanteilla on viiden vuoden takuu ja on tavallista, että ne kestävät jopa 20 vuotta.

Rakennusala

Kun Alcoan vanteilla varustetulla autolla tehdään neljästä viiteen matkaa päivässä, saadaan kuljetettua jopa 1,5 tonnia enemmän tavaraa. Investointi maksaa itsensä takaisin noin kahdessa vuodessa.

Yleisrahti

Kun huomioidaan viranomaisten asettamat tiukat kokonaispainorajoitukset, Alcoa-vanteiden keveyden ansiosta voit saada jokaiseen ajoon 300-600 kiloa enemmän tavaraa.

Petrokemian, elintarviketeollisuuden ja rakennusteollisuuden kuljetuksissa, sekä muilla kuljetusaloilla, joilla tekniset ominaisuudet ovat tarkasti määritettyjä, Alcoan vanteet ovat järkivalinta.

”Saadaksemme kuljetettua kaikki lava- ääni- ja valaistuslaitteemme tarvitsemme jokaisen mahdollisen lisäkilon hyötykuormaan – samalla kuitenkin haluamme ajoneuvomme näyttävän hienolta.”

 

 

Kontit

Kontit, erityisesti kemiallisten aineiden kuljetuksissa, ovat tyypillinen painoherkkä kuljetusmuoto. Joissakin tapauksissa investointi maksaa itsensä takaisin alle vuodessa.

Koska Alcoan vanteet ovat taottuja, ne ovat erittäin lujia ja iskunkestäviä. Vaarallisten aineiden kuljetuksissa tämä tuo arvokasta lisäturvaa.

Muu teollisuus

Sekä kaivos- että metsäteollisuuden kuljetuksissa vanteemme joutuvat erittäin ankariin olosuhteisiin. Painonsäästön lisäksi iskunkestävyys ja lujuus ovat merkittäviä tekijöitä.

Kaupunkiliikenne

Vanteidemme keveys on merkittävä tekijä linja-autoliikenteen päästöjen vähentämisessä. Siisti ulkoasu on osa kaupunki-imagoa ja painoero teräsvanteeseen säästää polttoainetta jopa 1-2 %. Lue lisää Alcoa Wheels -vanteiden eduista bussiliikenteessä täältä.