Vaihda teräs takoalumiiniin

ja säästät joka kilometrillä.

Terästä vahvempi Alcoa Wheels on sijoitus tulevaisuuteen. Pitkäikäiset vanteet ovat kevyet niin painoltaan kuin huoltokustannuksiltaan – ja maksavat itsensä takaisin muutamassa vuodessa. Kaikki tämän jälkeen on puhdasta säästöä. Mitä enemmän vanteita vaihdetaan, sitä nopeammin lisätuotto saavutetaan.

Takoalumiinilla kevennät kuljetuskaluston kokonaispainoa sadoilla kiloilla. Etenkin säiliökuljetuksissa ero näkyy huomattavana hyötykuorman kasvuna. Kuljetuksissa, joissa täyskuormausta esiintyy vähemmän, kevennys näkyy vuosiajossa merkittävänä polttoainesäästönä: oheisella säästötaulukolla voit arvioida eri yhdistelmäkokoonpanoilla saavutettavaa tulosta. Polttoaineen kulutuksen lasku on noin keskiarvo vetoauton ja perävaunun tuomasta säästöstä (kulutusarvio 40 l/100 km).

painonsäästöesimerkkejä
_

Vertailukulutus perustuu maantieajoon sekä kunkin ajoneuvon tavanomaisen kokonaismassan suhteelliseen kevennykseen. Parhaaseen tulokseen vaikuttavat ajotapa ja vanteiden säännöllinen huolto. Esimerkiksi Skotlannin kaupunkiajossa Alcoa Wheelsillä saavutettiin 1,7 % säästö kuuden vanteen linja-autokokoonpanolla.

Alcoa Wheelsillä kuljetat keveämmin ja ansaitset enemmän – joka ajossa.