Dura-Flange®

Käyttökohteita

  • Kuljetukset erittäin vaikeissa olosuhteissa, kuten kaivostoimintaan liittyvä ajo
  • Raskas rahti, kuten tukkikuormat
  • Säiliöautot pienemmillä teillä, kuten maitoautot tai polttoaineen jakeluautot
  • Bussilinjat

Lisäsuojaa pidentämään huoltoväliä entisestään

Alcoa Dura-Flange® -vanteissa on patentoitu käsittely, joka muodostaa suojaavan kilven vanteen olka-alueelle ja estää reunan kulumista.

Alcoa Dura-Flange® -vanteet ovat markkinoiden ainoat vanteet, jotka on suojattu tämäntyyppiseltä kulumiselta. Näin suojattujen vanteiden käyttöikä on vähintään kaksinkertainen verrattuna muihin alumiinivanteisiin samoissa käyttöolosuhteissa.

Howmet Aerospacein testeissä Dura-Flange® -vanteissa ei ollut 386 000 kilometrin jälkeen havaittavissa merkkiäkään vanteen reunan kulumisesta.

Tämä käsittely tekee Dura-Flange® -vanteista sopivimmat kuljetuksiin, joissa kuormat ovat raskaita ja painopiste vaihtelee, aiheuttaen renkaan hankautumista vanteen olka-alueelle.

Alcoa Dura-Flange® -vanteiden parannettu lujuus ja kulutuksenkestävyys tarjoaa lisättyä suorituskykyä ja tuottavuutta, sekä viivyttää vaihtokustannuksia.

Dura-Flange® -vanteista on saatavilla kaikkia yleisimpiä kokoja.

Dura-Flange® -käsittelystä johtuen vanteissa voi ilmetä vähäisiä värivirheitä renkaan puolella. Dura-Flange® -vanteet eivät vaadi erityisiä ylläpitotoimia.