Miksi Alcoa® Wheels -lisätarvikkeet?

Alumiinivanteidesi kunnossapito on ensiarvoisen tärkeää. Pitkän käyttöiän takaamiseksi Alcoa®-vanteille soveltuvia tuotteita on kehitetty vuosien ajan.

Puhdistukseen saatavana kauttamme esim.

  • Dura-Bright® Wheel Wash -vannepesuaine Dura-Bright®-viimeistellyille vanteille
  • ALclean-pesutiiviste harjatulle, peilikiillotetulle sekä LvL ONE® -viimeistelylle

Vannetulkit reunakuluman mittaukseen

Vannelaipan kuluminen on normaalia ja sitä tapahtuu teräs- ja alumiinivanteille etenkin ylikuorman tai alipaineen seurauksena. Tällöin vannelaippaan syntyy terävä reuna, joka vaatii huoltoa. Vannetulkilla selvität jäljellä olevan hiontavaran. Tulkkeja voit kysyä osoitteesta info@milcoa.fi.

Mutterisuojat kromattuina tai rosterisina

Laadukkaat, ruostumattomasta teräksestä valmistetut mutterinsuojukset, joihin on kohokuvioitu Alcoa® Wheels -logo. Saatavana holkkimuttereihin, joiden avainväli on 32 tai 33 mm. Nyt myös kromattu muovi!

Mutterit ja venttiilit

Muttereissamme vapaasti pyörivä painelevy parantaa pitoa ja lukitusta. Lisää kaksi tippaa moottoriöljyä mutterin ja aluslevyn väliin sekä jokaisen pultin päähän 2-3 ensimmäiseen kierteeseen.

Venttiiliemme nikkelipinnoite sekä erityinen T-tiiviste vähentää korroosiota. Uritetun kuusikulmaisen kannan ansiosta vaihtaminen käy helposti ruuvimeisselillä tai kiintoavaimella. On suositeltavaa, että venttiilit vaihdetaan aina renkaiden vaihdon yhteydessä. Voitele venttiili ja venttiiliaukon alue VALVEgrease -rasvalla.

Asennusrasvat

Voiteluun ja korroosionestoon saatavana venttiili- ja naparasvat verkkokaupastamme. Huom. ei käytettäväksi rengasasennukseen. Venttiilirasva ei sovellu myöskään pyörännapaan.

Siirry verkkokauppaan