Vaihda teräs takoalumiiniin

ja säästät joka kilometrillä.

Terästä vahvempi Alcoa Wheels on sijoitus tulevaisuuteen. Pitkäikäiset vanteet ovat kevyet niin painoltaan kuin huoltokustannuksiltaan – ja maksavat itsensä takaisin 3-6 vuodessa. Kaikki tämän jälkeen on puhdasta säästöä. Mitä enemmän vanteita vaihdetaan, sitä nopeammin lisätuotto saavutetaan.

Takoalumiinilla kevennät kuljetuskaluston kokonaispainoa sadoilla kiloilla. Etenkin säiliökuljetuksissa ero näkyy huomattavana hyötykuorman kasvuna. Kuljetuksissa, joissa täyskuormausta esiintyy vähemmän, kevennys näkyy vuosiajossa merkittävänä polttoainesäästönä. Oheisella säästötaulukolla voit arvioida vetoautojen eri kokoonpanoilla saavutettavaa tulosta.

painonsäästöesimerkkejä
_

Huomaa, että luvut perustuvat keskiarvoihin niin painonsäästössä kuin kulutusarvossa. Kevennys teräsvanteisiin nähden on tuotekohtainen, ja monessa tapauksessa ero on suurempi.

Vertailukulutus perustuu tutkittuun 1 % polttoainesäästöön (diesel) jokaista kevennettyä 100 kiloa kohti. Parhaaseen tulokseen vaikuttavat ajotapa ja vanteiden säännöllinen huolto. Esimerkiksi Skotlannin testiajossa Alcoa Wheelsillä saavutettiin 1,7 % säästö kuuden vanteen linja-autokokoonpanolla.

Alcoa Wheelsillä kuljetat keveämmin ja ansaitset enemmän – joka ajossa.